Vegetarisk Puttanesca Lämna en kommentar / Recept / Av rookiestudentoru Ingredienser För ca 3 portioner300 g torkad pastaett paket krossade tomater3 st vitlöksklyftor1 liten gullökca 3 msk kapris1,5 msk tomatpuré1 dl oliver1/2 msk strösockerSalt och Peppar Gör så här Börja med att hacka vitlök och gullök, stek sedan i smör eller olja på medelvärme.Tillsätt sedan kapris och tomatpuré. Låt stekas mjukt i ca 10 minuter.Häll sedan i ett paket krossade tomater, oliver sant en skvätt vin om du så vill.Häll i socker och låt såsen koka på låg värme medan du kokar pastan i saltat vatten.Lägg till en deciliter av det stärkelserika pastavattnet innan du häller av den kokta pastan.Rör ner pastan i såsen och ät sedan med riven ost (eller skippa för vegan)!Smaklig måltid!